GratisDNS.dk - For det danske folk
Besøg: 4369642
Mail adresser:
GITTE: 
gitte@knutson.dk
JØRGEN: 
jorgen@knutson.dk

Log In

 
 
eller
Opret ny bruger
Glemt password
Gitte skuer ud over Brasiliens kyst
Skip Navigation Links
Startside
Motions Events
Motions linkExpand Motions link
Rejselinks
Rejse Blog
Rejserfoto
Fra korte rejserExpand Fra korte rejser
Vangedevej
WEB mail
Buenos Aires
Buenos días , Dinamarca

Jeg har tidligere haft tradition for at kommentere bademoden på Copacabana og Ipanema. Det har jeg valgt at springe over denne gang. Det består stadigt af nogle ganske små tøjtrekanter, nogle snore og nogle sløjfer. Jeg mener at det savner produktudvikling !!. Tidligere beskrivelser af bademoden kan findes på http://knutson.dk/weblog2.aspx f.eks. omkring den 6. marts 2006.

Herefter rejste vi til Buenos Aires hvor vi har boet på et hotel hvor dørene er utrolig høje. Vi havde aftalt hjemme fra, at vi ikke ville rejse så meget rundt denne gang. Det har vi senere ændret til at vi slet ikke forlader Buenos Aires. Men da det måske ville være lidt for kedeligt at bo 14 dage det samme sted, har vi besluttet at bo i tre forskellige bydele.

Vi er således flyttet fra havnekvarteret (det kalder de det selv) til San Telmo på Boca Jr. Hotel (det lokale svar på Brøndby Boldklub, dog ikke lige så langt uden for byen). Der er langt ud til selve stadion, men der er alskinds fodbold merchandise som det ses i andre store klubber (de har trods alt været verdensmestre for klubhold for ganske få år siden)

Siden er det tanken at vi flytter til Recoleta, som mest er kendt for den kirkegård hvor Evita Peron ligger begravet (Don't Cry for Me Argentina … ja altså den rigtige). Men det er også kendt for rigtig mange gode spisesteder.

Apropos spisesteder så har vi altid gået efter Bife de chorizo, men nu har vi fundet ud af at brochette de lomo (stort spyd med oksemørbrad) heller ikke er så dårligt. Vi fik en udsøgt variant (til to personer) for leden, som nærmest kan beskrives som en halv meter Tounedo’er. En anden af de egnsretter som vi også kigger efter er panqueque de manzana flambeado al ron (Rom flamberet æblepandekage)

…. Og som altid ingen tur til Buenos Aires uden at besøge Restaurante Palacio Espanol (af os kaldet Den Spansk Club)

De varmeste hilsner
Gitte og Jørgen
 

Skriv en kommentar

  Navn:

 
E-mail-adresse:
 

URL: 


Kommentarer: (du kan bruge HTML til at formatere din kommentar)